Bioterra Med

Oras: 
Bucuresti
Adresa: 
Calea Grivitei, Nr. 3, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 
(+4)0219680
(+4)0213198575
Descriere: 

“Avem tendinta sa ne dorim tot felul de lucruri ca sa putem gusta viata, in loc sa avem grija de viata pentru a putea gusta toate lucrurile.”
J. W. Goethe

Infiintat in anul 2001, Bio Terra Med ofera o gama larga de servicii medicale de diagnostic si tratament la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.
In anul 2006, Bio Terra Med isi extinde activitatea prin infiintarea celui de-al doilea centru medical in Pictor Ion Negulici.

Oferirea unor servicii medicale profesionale si de calitate reprezinta o parte esentiala a filozofiei Bio Terra Med si sta la baza intregului sistem de management al calitatii implementat de catre societatea noastra.

Nivelul de pregatire profesionala a medicilor, aparatura si echipamentele medicale performante din dotare sunt elemente care asigura o garantie a calitatii serviciilor medicale si instrumentele necesare rezolvarii eficiente a problemelor de sanatate ale pacientilor.

Confidentialitatea, lucrul in echipa, solicitudinea si continuitatea pe piata sunt principiile care asigura eficienta serviciilor noastre.

Consideram calitatea activitatii noastre ca fiind principala metoda de crestere a performantelor, precum si modalitatea cea mai eficienta de obtinere a recunoasterii pe piata.

Pentru a oferi servicii competitive atat din punct de vedere al calitatii cat si a costurilor implicate urmarim sa idenficam, sa intelegem si sa satisfacem cerintele si asteptarile clientilor nostri.

Servicii: 

ALERGOLOGIE-IMUNOLOGIE
ACUPUNCTURA
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE GENERALA
CHIRURGIE ESTETICA
DERMATO-VENEROLOGIE
DIABET ZAHARAT, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE
ECOGRAFIE 2D, 3D, 4D
ENDOCRINOLOGIE
FIZIOTERAPIE SI RECUPERARE MEDICALA
GASTROENTEROLOGIE
LABORATOR DE ANALIZE
MEDICINA INTERNA
MEDICINA MUNCII
NEUROLOGIE
OBSTETRICA-GINECOLOGIE
OFTALMOLOGIE
O.R.L.
ORTOPEDIE
PEDIATRIE
PSIHIATRIE
PSIHOLOGIE
RADIOLOGIE
REUMATOLOGIE
UROLOGIE

Chirurgi plasticieni