Hematom - rinoplastie

Hematom - rinoplastie

Mesajde DeeDee pe Vin Feb 06, 2009 2:04 am

Buna ziua, sunt operata de 6 luni si ceva si inca nu mi s-au dus hematoamele. exista vreo solutie? ce as putea face in acest sens? ce efecte pot avea acestea pe termen lung? va multumesc
DeeDee

Re: Hematom - rinoplastie

Mesajde danxpopescu pe Mie Feb 11, 2009 7:20 pm

Hematomul este definit ca o colectare de sange in interiorul organismului. El presupune o sangerare activa sau recenta. Dupa 6 luni numai poate fi vorba de hematom, deoarece sangele s-a coagulat de mult. Este vorba de o fibroza organizata. Daca nu este foarte evidenta nu faceti nimic si lasati organismul s-o elimine treptat. Daca deformarea este evidenta si persista de mult timp, duceti-va la chirurgul care v-a operat si rugati-l sa va indice o solutie.
danxpopescu

Hematom - rinoplastie

Mesajde DeeDee pe Joi Feb 12, 2009 1:09 am

Va multumesc pt raspuns. O zi buna :)
DeeDee

Re: Hematom - rinoplastie

Mesajde valeTEO pe Sâm Mar 14, 2009 5:32 pm

buna....am 6luni si 3 saptamani de la operatie...dupa 4 luni am obs pe os asa cam pe la mijlocul nasului o mica denivelare..iar acum 2 zile m-am zile m-am lovit la nas,nu m-a durut ,nu s-a umflat,si nici nu am sangerat,doar ca parca s-a umflat dalma aia putin mai mult decat la inceput....la medic o sa merg dar abia peste 2 saptam...oare am facut o deviatie sau ceva de genu asta?si o nara e mai flexibila ca cealalta..va multumesc.
valeTEO

Înapoi la Intreaba Medicul