Il recomand cu mare caldura tuturor celor ce vor sa se opereze.
MissFoxy scrie:Este un estetician foarte bun. Nu am avut nevoie de nici o simulare facuta pe calculator, nimic pentru ca am avut mare incredere in el si a iesit asa cum am sperat ca o sa iasa.L-am ales in primul rand pentru ca tu trebuie sa il convingi pe el sa te opereze, nu invers.
stefi scrie:MissFoxy scrie:Este un estetician foarte bun. Nu am avut nevoie de nici o simulare facuta pe calculator, nimic pentru ca am avut mare incredere in el si a iesit asa cum am sperat ca o sa iasa.L-am ales in primul rand pentru ca tu trebuie sa il convingi pe el sa te opereze, nu invers.
M-am operat in urma cu un an la dl Marek....si eu si prietena mea.in primul rand nasul nu s-a indreptat asa cum ma asteptam si cum mi s-a spus,plus de asta am ramas cu un cheag sau zgarci ridicat......in urma consultatiei am avut ca raspuns de la d-lui "mdaaa...o sa-l mai pilesc"FOARTE TARE FRATE....da nasu meu e unghie?mi s-a parut TOTAL neprofesional din partea lui sa raspunda cu atata nonsalanta"nu ti-am garantat PERFECTIUNEA".In fine nu pot sa zic ca nu-l recomand....dar nu cu aceasi caldura:D
Înapoi la Pareri despre chirurgii esteticieni
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori