Marek Valcu

Aici gasiti pareri ale pacientilor despre chirurgii esteticieni la care au apelat

Marek Valcu

Mesajde MissFoxy pe Mie Feb 11, 2009 1:50 pm

Este un estetician foarte bun. Nu am avut nevoie de nici o simulare facuta pe calculator, nimic pentru ca am avut mare incredere in el si a iesit asa cum am sperat ca o sa iasa. :) L-am ales in primul rand pentru ca tu trebuie sa il convingi pe el sa te opereze, nu invers.
Il recomand cu mare caldura tuturor celor ce vor sa se opereze.
MissFoxy

Re: Marek Valcu

Mesajde stefi pe Dum Feb 22, 2009 12:28 am

MissFoxy scrie:Este un estetician foarte bun. Nu am avut nevoie de nici o simulare facuta pe calculator, nimic pentru ca am avut mare incredere in el si a iesit asa cum am sperat ca o sa iasa. :) L-am ales in primul rand pentru ca tu trebuie sa il convingi pe el sa te opereze, nu invers.

M-am operat in urma cu un an la dl Marek....si eu si prietena mea.in primul rand nasul nu s-a indreptat asa cum ma asteptam si cum mi s-a spus,plus de asta am ramas cu un cheag sau zgarci ridicat......in urma consultatiei am avut ca raspuns de la d-lui "mdaaa...o sa-l mai pilesc"FOARTE TARE FRATE....da nasu meu e unghie?mi s-a parut TOTAL neprofesional din partea lui sa raspunda cu atata nonsalanta"nu ti-am garantat PERFECTIUNEA".In fine nu pot sa zic ca nu-l recomand....dar nu cu aceasi caldura:D
stefi

Mesajde Carmilia pe Vin Mar 13, 2009 12:47 pm

stefi scrie:
MissFoxy scrie:Este un estetician foarte bun. Nu am avut nevoie de nici o simulare facuta pe calculator, nimic pentru ca am avut mare incredere in el si a iesit asa cum am sperat ca o sa iasa. :) L-am ales in primul rand pentru ca tu trebuie sa il convingi pe el sa te opereze, nu invers.

M-am operat in urma cu un an la dl Marek....si eu si prietena mea.in primul rand nasul nu s-a indreptat asa cum ma asteptam si cum mi s-a spus,plus de asta am ramas cu un cheag sau zgarci ridicat......in urma consultatiei am avut ca raspuns de la d-lui "mdaaa...o sa-l mai pilesc"FOARTE TARE FRATE....da nasu meu e unghie?mi s-a parut TOTAL neprofesional din partea lui sa raspunda cu atata nonsalanta"nu ti-am garantat PERFECTIUNEA".In fine nu pot sa zic ca nu-l recomand....dar nu cu aceasi caldura:D

Buna imi pare rau sa aflu asta. Eu sunt operata tot la el si azi imi scot ghipsul. Te-a intrebat d3licious parca la topicul Rinoplastie daca te-a mai operat inca o data rinoplastia-t13-20.html
Cat despre Marek am o parere foarte buna, cel putin pana acum :D o sa vedem dupa cum o sa ma simt.
Carmilia

Mesajde wwwveteleanuro pe Lun Sep 07, 2009 10:20 am

Dr. Marek Valcu are si realizari dar si esecuri profesionale, asa ca alegeti in cunostinta de cauza si nu inlaturati certitudinea ca nici un medic nu va poate garanta rezultatul operatiei. O spun din prisma avocatului la care au apelat paciente cu rezultate mai putin placute.
wwwveteleanuro

Mesajde MissFoxy pe Joi Oct 22, 2009 4:47 pm

Exista un doctor care sa nu aiba? conteaza procentul celor multumiti fata de acela al nemultumitilor. In plus consider ca e si o chestie de subiectivitate din partea pacientilor.
Sunt destui chirurgi buni, dar nu putem sa spunem despre un chirurg daca e bun sau nu doar din prisma subiectivitatii pacientilor
MissFoxy

Mesajde Crina pe Joi Oct 22, 2009 4:50 pm

Si eu m-am operat tot la Marek si vreau sa zic ca mi-a schimbat viata. Aveam un nas oribil. Ii multumesc din suflet ca e un dr foarte intelegator care nu a uitat sa fie si om. Sunt foarte fericita si as mai face-o de inca 1000 de ori daca ar fi nevoie. Chiar merita putina durere de cap pentru o viata linistita din punct de vedere psihic. :)
Crina

Mesajde cow pe Lun Apr 19, 2010 11:53 am

Cat v-a costat operatia ma Valcu? La Carmen Giuglea s-a operat cineva? Merci!
cow

Mesajde D3liciousGrl pe Joi Apr 22, 2010 11:22 pm

La Marek o rinoplastie costa acum 1750 EUR, eu am platit 1200 acum aproape 2 ani.
D3liciousGrl

Înapoi la Pareri despre chirurgii esteticieni