Transplantul de par

Despre transplantul de par, informatii, sugestii, pareri

Re: Transplantul de par

Mesajde crettzuu pe Vin Dec 18, 2009 10:40 am

Doar o clinica mi-a raspuns si nu vor sa-mi trimita poze cu rezultate. mi-au spus ca e confidential.bine,bine dar nici pe site nu au poze. cum imi dau eu seama daca sunt buni sau nu. astept sa-mi raspunda si clinica din germania desi am trimis de ceva timp mailul.
bine ai venit monarch. firul de par se extrage tot cu radacina, deci nu mai are de unde sa cresca un alt fir de par
crettzuu

Mesajde crettzuu pe Mie Ian 13, 2010 6:35 pm

Am mai trimis alte 2 emailuri cu pozele atasate la clinica din Germania, si am primit neasteptatul raspuns:
va rog sa ne scuzati raspunsul intarziat. De fapt nu prea am scuze in afara faptului ca suntem extrem de solicitati (facem programari pt. Luna mai 2010). Suntem o firma serioasa, leaderi pe piata transplantului de par in zona germanica, am avut insa probleme de personal administartiv in Romania. Din pacate nu am primit nici o poza de la dvs. Eu va doresc crestere de par mult si des, si va stam la dispozitie si la noul nostru centru din Cluj-Napoca pt. Orice intrebare.
La acest email a fost atasat si un document in word cu informatii generale despre transplantul de par.
crettzuu

Mesajde Mario pe Vin Ian 15, 2010 10:24 am

:lol: :lol: :lol: - scuze,nu m-am putut abtine.
vezi ce patesti daca deranjezi lumea cu mailuri 8-)
Mario

Mesajde monarch pe Lun Ian 18, 2010 11:50 am

cretzuu,de ce nu alegi clinica Hdc? ....e omniprezenta in acest subforum
vad ca au rezultate bune si sunt sigur ca o sa-ti raspunda la orice nelamurire ai in legatura cu transplantul de par . nu zic cu rautate,chiar ma bucur ca este un cunoscator in domeniu printre noi dar as fi vrut sa mai fie si alte clinici prezente aici sau persoane care au trecut prin interventia asta, sa putem face o comparatie.
parerea mea...
monarch

Mesajde crettzuu pe Mie Ian 20, 2010 9:05 pm

nu imi permite bugetul sa ma duc la HDC.
crettzuu

Mesajde relianxxx pe Mie Mar 17, 2010 7:19 pm

buna....cretu poti sa mi trimiti un email cu adresa clinicii din cluj -napoca te rog?am mai vaz pe alte forum-uri ceva in formatii cum transplat de par in turcia...cica le au asigurat transportul si cazarea ....voi aveti ceva noutati ?tks
relianxxx

Mesajde Mario pe Mar Mar 23, 2010 11:05 am

salut relianxxx.
Din cate stiu eu clinica este din germania si face operatii din cand in cand la cluj.(daca gresesc, corectati-ma ;) )
poti intra pe site-ul lor. am vazut k au nr de tel si de romania si astfel afli mai multe informatii. Sau poti sa le scrii un email
Cam toate clinicile asigura acum cazare si transport .........bani sa ai :D
Mario

Mesajde monarch pe Mar Mar 23, 2010 5:36 pm

relian, da-mi te rog mai multe informatii despre clinica din turcia. nume,preturi, site, rezultate...
multumesc
monarch

Mesajde Mario pe Vin Iun 25, 2010 12:30 pm

cam liniste pe aici :? .............. e lumea in vacanta?
cretzu ai mai facut transplantul,c ai mai aflat nou?
Mario

Mesajde crettzuu pe Joi Iul 01, 2010 8:38 am

Nu am mai aflat nimic nou, nu am mai cautat. La cum este situatia acum in Romania, aceasta instabilitate economica (criza) ma cam sperie si cred ca am sa zic pas acestei interventii cel putin o perioada.
Fiind un moft si nu o necesitate, imi permit sa o amân.
Daca aflu ceva noutati ,revin cu informatii.
crettzuu

Anterior

Înapoi la Transplantul de par